2017 07 21 Kamča – slunečnice

In Nezařazené by administrator

Kdysi jsem měl fotoblog.. Od té doby jsem si udělal, jako fotograf, několik nových verzí svých webových stránek a vždycky jsem chtěl mít i blog, ale nikdy se mi nepodařilo ho naprogramovat tak, aby to fungovalo podle mých představ. Nakonec jsem se na to vykašlal.. 

Dneska, po několika letech, jsem náhodou narazil na můj starej fotoblog a když jsem si ho tak s chutí projížděl, úplně jsem v sobě objevil kus radosti ze vzpomínek na to, jak hezký bylo ten blog mít, přidávat tam fotky a svoje postřehy a vidět zpětnou vazbu od lidí, kteří tam chodili koukat. 

No a protože mám dneska volnej večer a protože se chystám předělat si web na adrese www.janzemanek.com, a protože vím, že tam zase nebudu schopnej naprogramovat normální hezkej funkční blog, tak jsem si ho založil tady, na blogspotu od googlu. Funguje to tu jak potřebuju, mám z toho radost. A budu sem sypat hromady fotek a příběhů. Těšim se na to! :)

A co že je tohle za fotky? Fotky s mojí Kamilkou. Po jednom milým focení s jednou rodinkou jsme se s mojí Kamčou ještě za žádnou cenu nechtěli vracet domů, protože jsme byli totálně vysmátí z dětí, který byly absolutně skvělý. Protože bylo úplně nejvíc nejhustší největší vedro, sedli jsme na chvíli na kofolu v malé hospůdce kousek od místa, kde jsme se s „foto rodinkou“ rozloučili a než jsme dopili, došlo nám, že ještě musíme něco vyfotit spolu. A tak jsme se vrátili do slunečnicovýho pole, kolem kterýho jsme předtím celý odpoledne běhali a udělali si tam ještě milej fotící podvečer.. Vlastně to trvalo jen pár minutek, ale s touhle holkou člověk na focení víc ani nepotřebuje :) …