2018 02 05 Aneta Synková

In aneta synková, fitness, focení, fotky, foto, glamour, jan zemánek by administrator

Anet, pokud ji neznáte, je instagramerka, fitnesska ale hlavně pozitivistka. A to v tom nejlepším slova smyslu. Pokaždé, když koukám na její příspěvky na insta, na jejím webu, nebo i když se jen potkáme, vždycky se cítím nabitej energií. Moc takových lidí člověk jen tak nepotká a proto mám hroznou radost, že to je holka ze stejnýho města jako já – dokonce od sebe bydlíme snad jen 50 metrů. Anetky si hrozně vážím za to, čím je, jak je pracovitá, jak motivuje lidi okolo sebe a vlastně všechny svoje sledující (a že jich není málo). A jsem na ni svým způsobem pyšnej za to, že se dokázala takhle vymakat. Boží.

No a proto jsem byl absolutně šťastnej, když jsme si napsali o tom, že bychom zase po snad pěti letech mohli jít něco nafotit. Anet potřebovala nějaký bezva fotky pro svůj instáč a já zase dobít pozitivní energií. Sbalil jsem sebou ještě bráchu, aby natočil nějaký backstage video a nehledě na to, že o teple, nebo sluníčku se nám mohlo jen zdát (bylo celou dobu pod nulou a zataženo), tak se nám to myslim povedlo :)

Oproti všem mým zvyklostem a dobrým mravům jsem tyhle fotky vůbec neretušoval a sice bych chtěl, ale posílal jsem Anetce takovej mrak fotek, že bych to retušoval navždy :D .. Každopádně pokud by vás to zajímalo, všechny jsou upravený „na jeden klik“ pomocí mých presetů pro Lightroom a Camera Raw.

No a ať vám to zjednoduším, Aneta Synková:
Instagram: www.instagram.com/anetasynkova
Web: www.anetasynkova.cz
Facebook: www.facebook.com/anetasynkovafitness/