Co mě čeká a nemine v roce 2018

In Nezařazené by administrator

Tohle je moje první video pro rok 2018. Můžeme tomu říkat vlog, i když jsem si sám u sebe spíš zvykl na to, že moje vlogy jsou aspoň částečně „výpravný“. Původně jsem chtěl natočit video o tom, co se mi povedlo a nepovedlo a co se vlastně z mýho pohledu stalo kolem mě v roce 2017, ale protože 365 dní do pěti minut nemám šanci zcvrknout, budu tyhle příhody, zážitky a vzpomínky namrskat do dalších videí, který postupně vydám.

Protože jsem si pro rok 2017 neudělal žádnej plán, ani žádnej TODO list, na konci roku, když jsem (krom toho že jsem zestárl na 30) začal rekapitulovat, zjistil jsem, že to nemám jak pořádně porovnat s mýma očekáváníma a tak jsem měl pocit, že jsem velmi, ale opravdu velmi neuspěl v mnoha ohledech :D … No a protože tímto martýriem nechci procházet za rok znovu, rozhodl jsem se, že si si zapíšu „Roční plány a cíle pro rok 2018“. Teda ne že bych to nazval takhle debilně, ale ve skutečnosti tohle to znamená. :)

Když jenom ve zkratce shrnu, co chystám, tak – hodně HODNĚ fotit a hodně fotit to co chci já a míň toho, co se po mně chce, protože už jsem byl malinkej kousek od totálního foto vyhoření a nechci se tam dostat znovu.

Chci co nejvíc natáčet – a teď nemyslím jenom vlogy a videa pro můj youtube kanál, ale vůbec všechny videa, který jen půjdou. Video je časově o hodně náročnější než fotky, ale na druhou stranu když se to povede, je to ještě o kousek větší zábava :) ..

Chtěl bych taky, protože mi to strašně chybí, založit kapelu a skládat zase songy a hrát na bicí a kytaru a zkoušet a trávit nějakej čas s klukama, protože většinu svýho času trávím sám u počítače, nebo obklopenej holkama.

No a pak jsou tu ty domácí věci jako uklidit sklep, vymakat chatu … A to jsem se ve videu vůbec nedostal k našemu novýmu americkýmu auti a k tomu, co plánujeme s Kamilkou všechno.. Ale to si zaslouží vlastní tému :) :) …

Mám dvě prosby. Jestli jenom trochu můžete, odebírejte moje dva youtube kanály. Jeden je vyloženě pro vlogy a tyhle moje mini videa, na který mám obří radost když se koukáte a druhej kanál se jmenuje BLACK TONE MEDIA a tam budu nahrávat naše krátký filmy, videoklipy co natočíme kapelám a vůbec všechny ty projekty, který zaberou mraky času a já bych si pak nepřál nic jinýho, než aby to vidělo o pár očí víc.

Stačí jeden klik sem (youtube.com/janzemanekcom) a jeden klik sem (youtube.com/blacktonemedia)

Dík, opatrujte se a zase se uvidííííme! :)